Thuis Nieuws

Nokia duikt in Data Centermarkt met Schakelaarplatform

Certificaat
China Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd. certificaten
China Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Wij zouden vijf sterren willen geven. Kocht dit product voor het opstellen van een DWDM-netwerk. Het toevoegingsverlies is inderdaad laag. Zeer efficiënte transmissie en gered ons een grote bos van vezels.

—— Charles Keith

De schakelaar is zeer makkelijk te gebruiken en kan goed in de dwarsverbinding werken. Goede kwaliteit.

—— Daniel Miller

Wij werden altijd hun geschikte antwoorden voor onze CWDM-kwesties. Uitgevoerde koel van 18CH mux voor onze 10Gbps-gegevens.

—— Pavel Yailo

De definitieve oplossing ontmoet onze vraag naar CWDM en controle. Wij zijn tevreden.

—— Alexander

Zeer aardige MUX met laag toevoegingsverlies dat, zeer mijn verlies van de verbindingstoevoeging vermindert

—— Frank Bozich

Dit MUX wordt strikt aangepast volgens mijn perfecte vereisten!

—— Richard

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Nokia duikt in Data Centermarkt met Schakelaarplatform
Laatste bedrijfsnieuws over Nokia duikt in Data Centermarkt met Schakelaarplatform

Nokia houdt van over scalability te spreken een. Zo, is het geen verrassing dat scalability centraal bij de nieuwe het datacentrumstrategie van het bedrijf is.

De telecommunicatieverkoper onthulde vandaag zijn nieuwe omschakelingsportefeuille, die een nieuw netwerkbesturingssysteem, een aandachtig-gebaseerde uitrusting van het voorzien van een netwerkhulpmiddel, en een schakelaarhardware omvat. Met deze componenten, poogt Nokia wolkenleveranciers te helpen en de datacentrumbouwers met omhoog met de exponentiële groei in verkeer houden dat door nieuwe technologieën zoals 5G, rand wordt aangespoord verwerken, en IoT gegevens.

„Wij zien een grote kans,“ bovengenoemde Steve Vogelsang, CTO van IP van Nokia en optische netwerkengroep. „Wij hebben een kans om datacentrumvoorzien van een netwerk voor alle wolkenbouwers te verbeteren. Dit niet alleen richt webscalers, maar de rij-twee openbare clouden, softwareproviders, ondernemingen, en natuurlijk telcos aangezien zij de telcowolk.“ uitbouwen

Het idee, verklaart hij, is dit brede van klanten demografisch de hulpmiddelen te geven die zij hebben moeten om een hoge graad van automatisering verzekeren aangezien zij uit schrapen om veranderingen in verkeer over hun infrastructuur te verlichten.

Deze benadering heeft reeds Nokia-invloed onder vroege adopters zoals Apple gewonnen, die nieuw de omschakelingsinfrastructuur van Nokia en netwerkbesturingssysteem gebruikt om zijn datacentra uit te bouwen.

-

kom uit sdxcentral.com

Bartijd : 2020-03-04 15:30:24 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Ena Lin

Tel.: +86-13544277727

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

" "