Bericht versturen
Thuis

Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Co. van Gezhiphotonics, Ltd is geëngageerd aan het zijn een globale invloedrijke organisatie op het optische gebied van netwerkapparaten.

Gezhi Photonics is een belangrijke fabrikant en een leverancier wereldwijd van Vezel Optische Passieve Component. Ons hoofdzakelijk punt is CWDM/DWDM, AWG-Module, Optische Schakelaar met OEM/ODM-de dienst.

Gezhi Photonics houdt bij het samenwerken met internationale en nationale universiteiten, wetenschappelijk-onderzoekeenheden evenals voordeel halend uit zijn sociale talent, informatie en technologie aan de Ontwikkeling van de voordeelonderneming. Ten gevolge van onze uitstekend techniekdiensten, douaneontwerp, technische ondersteuning, productoverzicht, snelle steekproefprototyping en massaproduktie het snelle leveren voor onze klanten, onderhouden wij meer dan 30 landen en gebieden met inbegrip van Europa, de V.S., Zuidoostaziatisch, Afrika, Midden-Oosten, enz.

 

Hecht altijd hebben genomend het principe van innovatie als zijn kernverdienste, Gezhi Photonics groot belang aan het interne beheer, die de ontwikkeling van het bedrijf met gezamenlijke creativiteit van het team bevorderen. Benadrukkend de harmonische innovatieatmosfeer, wordt een breed ontwikkelingsplatform verstrekt aan het personeel, en ook is het nuttig voor de ontwikkeling van het bedrijf in productonderzoek, het product maken die altijd zijnd op het geavanceerde niveau.

 

China Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd.
Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd.
Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Type Business

Fabrikant

Merken : GEZHI

Aantal werknemers : 150~300

Jaarlijkse omzet : 10 Million-15 Million

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd. Certificaten China Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd. Certificaten China Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd. Certificaten
" "